Werkzaamheden aan de elektra installatie in Amstelveen

Wanneer mensen het hebben over de elektra installatie in huis dan bedoelen ze alle onderdelen die met elkaar samenwerken om het huis van elektriciteit te voorzien. Afzonderlijk zijn deze onderdelen vrijwel onbruikbaar maar in samenspel met elkaar maken ze het voor iedereen makkelijk om de beschikking over stroom te hebben. De meeste mensen werken zelf niet graag met elektriciteit uit angst om een stroomstoot te krijgen. U kunt daarom alle soorten werkzaamheden aan de elektra installatie in Amstelveen uitbesteden aan onze elektriciens. Zij helpen u graag om nieuwe verlichting, schakelaars of stopcontacten aan te leggen of om werkzaamheden in de meterkast te verrichten. Onze elektriciens zijn erkende installateurs die voor u alle werkzaamheden aan de elektra installatie kunnen uitvoeren.

Erkend installateur elektra

Elektra installatie in Amstelveen

De elektra installatie in huis bestaat uit verschillende onderdelen. De stroom komt het huis binnen via de meterkast. Hier bevindt zich de meter van het elektriciteitsbedrijf die bijhoudt hoeveel energie u verbruikt. Ook wordt de stroom via deze kast in verschillende groepen door het huis verdeeld en vallen de stoppen uit bij kortsluiting. Verder wordt de elektra via elektriciteitsdraden naar verschillende plekken in huis getransporteerd. Het laatste onderdeel van de installatie zijn de stopcontacten en schakelaars. Samen vormen zij een systeem dat ervoor zorgt dat u in het gehele huis de beschikking heeft over elektriciteit. Op de aansluitingen van de installatie kunnen allerlei elektrische apparaten worden aangesloten die zelf eigenlijk geen deel uitmaken van de installatie. Werkzaamheden aan de installatie kunt u het beste overlaten aan een erkende elektra installateur.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met elektra aanleggen of stroomstoringen verhelpen. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button