Elektra renoveren in Amstelveen

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin uw elektra renoveren een slimme keuze kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u de meterkast van een extra groep wilt laten voorzien. Een verandering in uw meterkast betekent namelijk ook, dat uw meterkast moet voldoen aan de laatste richtlijnen voor groepenkasten. Bij een verandering van de richtlijnen bent u niet verplicht om uw meterkast hierop aan te laten passen. Hulp bij uw elektra renoveren in Amstelveen? Onze elektriciens staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij hebben een ruime ervaring in het renoveren van de elektra binnen woningen. Zo bent u verzekerd van een professionele en vakkundig uitgevoerde oplossing als u uw elektra in huis laat vernieuwen.

Meer weten over de mogelijkheden van elektra renoveren in Amstelveen? Neem vooraf vrijblijvend contact met ons op om u van advies te kunnen voorzien.

Mogelijkheden bij elektra renoveren in huis

Elektra renoveren elektricien AmstelveenElektra renoveren in huis kan op verschillende manieren. Zo kunnen onze elektriciens er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw meterkast weer voldoet aan de laatste richtlijnen voor elektra in huis. Ook kunnen we uw meterkast van een extra groep voorzien, om te voorkomen dat uw groepen overbelast raken. Een overbelasting van de groepenkast treedt op, op het moment dat een groep meer stroom moet leveren dan de groep toegezegd is. Het overbelasten van de meterkast treedt bijvoorbeeld op bij het gebruik van een grootstroomverbruiker. Voor grootstroomverbruikers heeft u normaliter een aansluiting op krachtstroom nodig.

Het toevoegen van een aansluiting voor krachtstroom aan uw meterkast is geen eenvoudige klus. Uw elektra renoveren kan in zo’n geval een verstandige keuze zijn. Ook kan er een kortsluiting in uw woning zijn ontstaan, waardoor u regelmatig te maken krijgt met stroomstoringen. Deze kortsluiting kan ontstaan zijn door de binnenzijden van twee elektrakabels die met elkaar in contact zijn gekomen.

Advies over elektra renoveren

Voordat we starten met elektra renoveren in uw woning, kunnen onze elektriciens u van passend advies voorzien. Het zal bijvoorbeeld niet altijd noodzakelijk zijn om uw elektra volledig te renoveren. Ervoor zorgen dat uw meterkast aansluit bij de laatste richtlijnen voor elektra in huis kan in zo’n geval voldoende zijn. Ook bent u mogelijk van plan om een grootstroomverbruiker in huis te nemen, waardoor u twijfelt over de noodzaak van het uitbreiden van de meterkast. Wij inventariseren de situatie voor u en zullen u adviseren over de noodzaak van een extra groep.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met elektra aanleggen of stroomstoringen verhelpen. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button