Groepenkast installeren in Amstelveen met onze hulp

Het installeren van een groepenkast in huis is geen eenvoudige klus. Om complicaties op een later moment te voorkomen, is het verstandig om hier de hulp van een elektricien voor in te schakelen. Veel voorkomende complicaties zijn kortsluitingen en stroomstoringen, als gevolg van een verkeerd aangesloten stoppen- of groepenkast. Een groepenkast installeren in Amstelveen is een klus die u zodoende aan onze specialisten over kunt laten! Met een ruime ervaring en de benodigde kennis kunnen we de groepenkast op een vakkundige wijze voor u aansluiten.

Tip: laat u voor de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning adviseren over de mogelijkheden bij het installeren van een groepenkast in huis. Van hoeveel groepen moet deze groepenkast voorzien worden? Wilt u een 1- of 3-fase-aansluiting in de groepenkast? Enzovoorts.

Een groepenkast installeren begint bij een plan

groepenkast installeren amstelveenWanneer u voor de nieuwbouw van een woning kiest, zult u vooraf een uitgebreide inventarisatie maken van de mogelijkheden die u heeft. Hoeveel ruimtes wilt u in uw nieuwe woning tot uw beschikking hebben? Wilt u een aangebouwde of losstaande garage? Enzovoorts. Het is gebruikelijk om zeker voor iedere etage en mogelijk zelfs voor iedere ruimte een groep in de groepenkast te laten installeren. Een groepenkast installeren is noodzakelijk voor het verdelen van de binnenkomende stroom in uw woning. Wanneer u niet voldoende groepen in de groepenkast installeert, zou dit voor een overbelasting van bepaalde groepen kunnen zorgen. Dit betekent dat de kans op een stroomstoring toeneemt.

Problemen met de groepenkast oplossen

Een groepenkast installeren is niet de enige klus die u door onze elektriciens uit kunt laten voeren. Ook helpen we u graag bij het oplossen van problemen met uw groepenkast. Denk bijvoorbeeld aan de noodzaak van het uitbreiden van de groepenkast. Een nieuwe groep in uw groepenkast installeren is noodzakelijk op het moment, dat u een grootstroomverbruiker in huis wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch kooktoestel.

Ook bij het gebruik van een laadpaal voor elektrische auto’s aan huis, een van de trends van de afgelopen tijd, is een verandering in de groepenkast noodzakelijk. U zal in dit geval een 3-fase-aansluiting in de groepenkast moeten laten installeren. Met een 3-fase-aansluiting kunt u krachtstroom naar uw woning laten stromen.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met elektra aanleggen of stroomstoringen verhelpen. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

24/7 Bereikbaar
Menu
Call Now Button