Stopcontacten aanleggen in Amstelveen met professionele hulp

Bij de bouw van een nieuwe woning, het uitbouwen van uw bestaande woning of het renoveren van huizen kunt u niet aan het plaatsen van stopcontacten ontkomen. U wilt immers ook in het nieuwe deel van uw woning stroom kunnen gebruiken! Het aanleggen van een stopcontact is geen eenvoudige klus. Dit is de reden dat een stopcontact aanleggen in Amstelveen vaak aan onze ervaren elektriciens wordt overgelaten. Onze elektriciens beschikken over de benodigde kennis en ervaring om het stopcontact op professionele wijze voor u te monteren. Zo wordt de kans op complicaties op een later moment minimaal. Complicaties die vaak optreden bij het aansluiten van een stopcontact zijn kortsluitingen. Dit is het gevolg van het verkeerd aansluiten van de elektriciteitskabels bij het aanleggen van een stopcontact.

Werkwijze bij een stopcontact aanleggen in Amstelveen

stopcontact aanleggenEen stopcontact aanleggen in Amstelveen gebeurt doorgaans volgens een vast stappenplan. Zo zullen onze elektriciens eerst zorgen voor de benodigde kabels achter de muren waar u de stopcontacten wilt plaatsen. Het is verstandig om hier al bij het maken van plannen voor de nieuw- of aanbouw van uw woning rekening mee te houden. Vaak blijkt het lastig te zijn om bestaande kabels achter muren verder uit te breiden. Mocht u uw woning gaan verbouwen dan zullen onze elektriciens de bestaande kabels voor u uitbreiden en verleggen.

Nadat de kabels op de juiste plek achter uw muren liggen, kunnen de stopcontacten geplaatst worden. Bij het aanleggen van de stopcontacten kunt u geen gebruik maken van de overige stopcontacten in huis. Zo voorkomen we dat onze elektriciens tijdens het aanleggen van de stopcontacten tegen schokken aanlopen. Nadat de stopcontacten gemonteerd zijn, zal de stroom direct weer ingeschakeld worden.

Problemen bij het aanleggen van stopcontacten

Mocht u zelf geprobeerd hebben om de stopcontacten aan te leggen, dan kunnen er problemen ontstaan zijn. Mogelijk heeft u te maken met een kortsluiting in huis, waardoor de stroom er voortdurend afspringt. Het oplossen van een kortsluiting is niet eenvoudig, waardoor professionele hulp gewenst kan zijn. Die professionele hulp bieden onze elektriciens u graag. Wij sporen de bron van de kortsluiting bij uw stopcontacten voor u op en zorgen direct voor een oplossing. Daarbij zullen we het stopcontact opnieuw voor u aanleggen, zodat deze na ons ingrijpen wel naar behoren werkt.

Tip: bekijk voordat u aan de slag gaat met het zelf aanleggen van stopcontacten een handig stappenplan op internet!

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met elektra aanleggen of stroomstoringen verhelpen. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button