Storing verhelpen in Amstelveen

Heeft u te maken met een stroomstoring in huis? Vaak wordt een stroomstoring veroorzaakt door een kortsluiting in elektrische apparatuur of overbelasting. Ook kan er sprake zijn van een algehele stroomstoring in uw wijk. Informeer om deze reden altijd eerst bij uw buren, of zij ook met een storing te maken hebben. Mocht dit het geval zijn, dan kan de netbeheerder voor een oplossing zorgen! Gaat het alleen om uw eigen woning? Schakel in dat geval een elektricien in voor hulp. Een storing verhelpen in Amstelveen kunt u aan onze elektriciens overlaten. Wij hebben een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten stroomstoringen. In welke groep van de meterkast heeft u last van een kortsluiting?

Met spoed een storing verhelpen in Amstelveen

Storing verhelpen in Amstelveen

Als gevolg van de storing in uw woning, zult u geen elektra meer kunnen gebruiken. Om te voorkomen dat u een lang weekend zonder elektra zit, kunt u onze spoedelektricien inschakelen. Onze spoedelektricien staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Wij sporen de bron van de storing voor u op en zullen de storing verhelpen om de stroomvoorziening in huis te herstellen. Doordat onze spoeddienst 24/7 bereikbaar is, kunt u ons ook op de late avond en in het weekend inschakelen voor hulp. Zo zit u nooit lang zonder stroom!

Een storing verhelpen in Amstelveen begint doorgaans bij het vinden van de bron van uw stroomstoring. Zoals reeds beschreven worden storingen vaak veroorzaakt door een kortsluiting. Wij lopen uw elektrische apparaten en elektrakabels na op slijtage, om een eventuele kortsluiting te achterhalen. Op het moment dat de bron van de storing gevonden is, zullen we deze voor u oplossen. Dit kan betekenen dat elektrakabels opnieuw gelegd moeten worden. Bij een storing als gevolg van een overbelasting zal de meterkast moeten worden uitgebreid.

Zelf een storing verhelpen in huis

Naast de mogelijkheid om onze spoedelektricien in te schakelen voor het verhelpen van een storing, kunt u deze zelf proberen op te lossen. Dit doet u onder meer door de in de meterkast gesprongen stop te vervangen. Mocht de stop vrijwel meteen weer uit de meterkast springen, dan is er sprake van een kortsluiting of overbelasting. U kunt alle elektrische apparaten uit het stopcontact halen en de stop opnieuw vervangen. Schakel de apparatuur vervolgens per apparaat opnieuw in, om de bron van de storing te vinden. Een storing verhelpen doet u nu door het kapotte apparaat te vervangen.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Wij helpen u graag met elektra aanleggen of stroomstoringen verhelpen. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button