Buitenverlichting op uw schutting

buitenverlichting op uw schutting
Nieuws

Naast de verschillende vormen van verlichting in uw tuin, kunt u er ook voor kiezen om van uw schutting een echte blikvanger te maken. Een schutting is hoofdzakelijk bedoeld om wat extra privacy te creëren in uw tuin, maar u kunt er ook voor kiezen om hem te verlichten. Zonder planten is een schutting namelijk behoorlijk saai en in het donker ziet u er vrijwel niets van.

Goede voorbereiding

Net als uw tuin is uw schutting ook op tal van verschillende manieren te verlichten. Voordat u overgaat op het aanschaffen van verlichting voor de schutting, is het verstandig om te bekijken wat er de verschillende mogelijkheden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld advies inwinnen bij een elektriciën over wat de beste verlichtingsmogelijkheid voor uw schutting is. Mogelijk kan deze elektriciën u straks ook van dienst zijn bij het plaatsen van de buitenverlichting op uw schutting.

Verschillende soorten schuttingverlichting

Op uw schutting zijn verschillende verlichtingsbronnen aan te brengen. Zo kunt u kiezen voor kleine, bijna onopvallende, spots of juist voor grote lichtbronnen die echt in het oog springen. Verder kunt u uw schutting van onderaf verlichten of juist van bovenaf. Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om met zowel onder- als bovenverlichting te werken. Door te werken met verlichting van 12 volt kunt u de buitenverlichting op uw schutting prima zelf aanbrengen.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button