Enkele voordelen van LED verlichting

Elektricien Amstelveen
Nieuws

De voordelen van LED verlichting, wat zijn dat eigenlijk? Heeft LED verlichting überhaupt meerdere voordelen dan? Jazeker! U zal niet de enige zijn die niet exact weet welke voordelen LED verlichting allemaal met zich mee brengen. Daarom is het goed om eens bij die voordelen stil te staan. Waarom hebben we eigenlijk LED verlichting in plaats van de aloude gloeilamp? Is dat enkel en alleen omdat LED verlichting energiezuinig is? Misschien deels, maar dat is zeker niet de enige reden. Of dat is in ieder geval zeker niet het enige voordeel van LED verlichting. LED verlichting brengt namelijk veel voordelen met zich mee en die zullen we hieronder kort bespreken.Workman repairing an electrical cable

LED lampen zijn direct opgestart

TL buizen en spaarlampen hebben het probleem dat ze een beetje traag zijn. Alvorens ze licht geven, moeten ze vaak eerst enkele seconden opstarten. Dat is niet heel vervelend, maar kan wel hinderlijk zijn als je in een ruimte snel licht nodig hebt, zoals bijvoorbeeld in een toilet.

LED is er in verschillende kleuren

Niemand hangt een TL buis op in de woonkamer. Dat vooral omdat TL buizen helemaal geen prettig licht geven. TL buizen geven namelijk een fel wit licht, terwijl het warm witte licht van een gloeilamp veel aangenamer is voor je ogen. LED lampen zijn er in diverse kleuren licht, zoals dus ook in warm wit licht. Dit is veel prettiger voor je ogen. Uiteraard is er nog wel fel wit licht te krijgen als je dat graag wil, maar de ervaring leert dat men doorgaans liever warm wit heeft.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button