Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot LED verlichting?

mogelijkheden LED verlichting
Nieuws

Door over te stappen van gloei- of hallogeenlampen naar LED verlichting, lever jij een positieve bijdrage aan het milieu. LED lampen verbruiken namelijk minder stroom dan de traditionele lampen. Bijkomend voordeel hiervan is dat jij automatisch ook een lagere energierekening hebt, omdat LED verlichting minder stroom verbruikt. Dit zijn echter niet de enige twee voordelen waar je mee te maken krijgt wanneer jij gloei- of hallogeenlampen vervangt door LED lampen. Zo zijn de mogelijkheden voor wat betreft LED verlichting ook een stuk groter. Maar met welke extra mogelijkheden krijg jij eigenlijk te maken wanneer je overstapt op LED?

Verschillende kleuren

Wil jij wat meer sfeer aanbrengen in je woning door middel van verlichting? Dan is een overstap naar LED verlichting een prima keuze. Bij veel LED verlichting is het tegenwoordig namelijk mogelijk om de kleur van het licht te wijzigen. Hierdoor hoef je niet allerlei ingewikkelde dingen te doen, maar kun je gewoon een afstandsbediening gebruiken. Je drukt op de afstandsbediening op de gewenste kleur en de lamp verandert vervolgens in deze kleur.

LED strips

Naast de traditionele LED lampen zijn er vandaag de dag ook verschillende soorten LED strips op de markt. Deze kunnen een extra dimensie toevoegen aan het interieur van je woning. De meeste LED strips zijn te bevestigen met behulp van een plakstrip. Je kunt deze strips dus bijvoorbeeld langs je televisiemeubel plaatsen, zodat je deze fraai uit kunt lichten. Ook voor LED strips geldt dat de kleur is aan te passen met behulp van een afstandsbediening.

Lampen gemakkelijk te vervangen

Wil jij jouw gloei- en hallogeenlampen vervangen door LED verlichting? Dan is het vaak enkel een kwestie van het aanschaffen van nieuwe lampen. De meeste LED lampen worden tegenwoordig zo gemaakt, dat de afmetingen precies gelijk zijn aan de traditionele lampen. Bij het vervangen van oude lampen is het dan ook niet noodzakelijk om allerlei extra aanpassingen te doen. Je schaft een nieuwe lamp aan, draait de oude bijvoorbeeld uit de fitting en plaatst de nieuwe weer terug. Zo simpel is het!

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button