Monteer een dimmer aan de muur voor meer sfeer in huis

elektra aanleggen
Nieuws

U heeft verschillende mogelijkheden om de sfeer binnen uw woning te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van nieuwe planten in de woonkamer, het vernieuwen van de verlichting in de slaapkamer, enzovoorts. Hang bijvoorbeeld een prachtige kroonluchter boven uw bed! Om het effect van zo’n prachtige lamp verder te vergroten, kan het slim zijn om deze te combineren met een dimmer. Een dimmer is een draaiknop of schuifje, waarmee de intensiteit van de verlichting in ruimtes kan worden aangepast. Op deze manier voorkomt u dat u in de ochtend op moet staan met fel licht, of dat er in de avond geen romantische setting gecreëerd kan worden. Heeft u al een dimmer in uw slaapkamer?

Dimmers zijn niet alleen geschikt voor slaapkamers

Niet alleen in de slaapkamer kunt u een dimmer gebruiken. Ook voor de verlichting in een woonkamer is een dimmer een fijn hulpmiddel! In de avonduren verlaagt u de intensiteit van uw verlichting en overdag schakelt u deze volledig in, om u goed te kunnen concentreren. Een voordeel van dimmers is het feit, dat ze relatief eenvoudig te monteren zijn. Op internet vindt u complete instructievideo’s, waarin u stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u de dimmers kunt monteren!

Tip: gebruik bij de montage van een dimmer altijd een spanningszoeker. Met een spanningszoeker is het mogelijk om te controleren op welke onderdelen er spanning staat. Zo voorkomt u dat u een schok krijgt.

Nieuw gat in de muur maken voor een dimmer

Wanneer u de dimmer op een nieuwe plek in uw muur wilt plaatsen, kunt u de hulp van onze elektriciens inschakelen. Zij hebben een ruime ervaring in het aanleggen van elektra, waardoor de kans op complicaties zeer klein is. Complicaties ontstaan bijvoorbeeld als de elektrakabels te dicht in de buurt van elkaar worden gelegd.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button