Voorbereidingen bij elektra aanleggen

Nieuws

Het zelf aanleggen van elektra is niet verboden en dat maakt ook dat veel mensen het wel eens geprobeerd hebben. Met een klein beetje ervaring en het inwinnen van informatie bij een elektriciën kunt u namelijk al behoorlijk ver komen. Wanneer u de elektra eenmaal heeft aangelegd, kunt u beroep doen op een deskundige om de aansluiting te controleren op eventuele fouten.

Maak een ontwerp

Voordat u begint met het uitvoeren van allerlei werkzaamheden, is het verstandig om eerst een tekening op papier te maken. Wanneer u nieuwe stopcontacten aan gaat leggen, tekent u deze bijvoorbeeld op de plattegrond. Dit geldt eveneens voor lampen en schakelaars. Gebruik hierbij kleuren om de verschillende soorten bedrading aan te geven.Electrical Equipment On House Plans

Stroom uitschakelen

Indien u de tekening heeft gemaakt, kunt u starten met de werkzaamheden. Begin echter nooit met elektriciteit te werken wanneer de stroom nog ingeschakeld staat. U hoeft maar een klein foutje te maken en dan kunt u al een behoorlijke stroomschok krijgen. In de meterkast kunt u de betreffende groep uitschakelen.

Geen ervaring?

Wanneer u geen ervaring heeft met het aanleggen van elektra, kunt u altijd een beroep doen op een ervaren elektriciën. Hij kan de door u gewenste elektra snel aanleggen. Hierdoor hoeft u zelf niks te doen en loopt u ook niet het risico om fouten te maken.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button