Zo gebruik je minder stroom

Nieuws

elekStroom is tegenwoordig een soort eerste levensbehoefte. Zonder elektriciteit kun je geen computer opstarten, doet je oven het niet en wil je CV ketel niet aan. Toch hebben we minder stroom nodig dan je misschien denkt en misschien ook nu nodig hebt. Je kunt namelijk vrij eenvoudig besparen door onderstaande tips in acht te nemen.

Isolatie wordt enorm onderschat

Isolatie wordt nog altijd grovelijk onderschat als het gaat om het terugdringen van de energienota. Het is verreweg de eenvoudigste manier om te besparen op de energierekening, en toch zijn er maar weinig mensen die een goede isolatie laten aanbrengen of hun isolatie in ieder geval laten controleren. Bovendien brengt het behalve de energienota omlaag, ook nog eens het wooncomfort omhoog!

Nieuwe apparatuur is een goede investering

Geld besparen door iets nieuws te kopen, kan dat? Jazeker, en wel door eens een nieuwe koelkast of vriezer aan te schaffen. De apparatuur die je nu hebt is misschien al jaren oud en daardoor lang niet zo efficiënt als apparatuur die nu nieuw gemaakt wordt. Reken voor de grap eens uit wat je kunt besparen als je een goedkopere koelkast of vriezer aanschaft, het is meer dan je denkt!

Overstappen naar een andere leverancier

Een andere leverancier kan soms goedkoper stroom aanbieden dan je huidige aanbieder. Vergelijk eens enkele aanbieders om te zien of het niet elders goedkoper is.

Waarom kiest u voor ons?

Elektra specialisten
Stoppenkast werkzaamheden
Storingen en kortsluiting
24-uurs storingsdienst

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button